Produksjoner

Hjertevarme i julestria (2003 .....)

    - Julekonsert på Backlund som har blitt en årlig tradisjon. Her har vi med oss Karle Melhus og Jan Vesterelv på gitar og bass, og synger kjente og kjære julesanger i ny og gammel drakt. Vi brukes også å invitere med oss en gjesteartist. Dette har vært f.eks Oline Bredeli, Hans Jørgen Støp, Erik Wenberg Jacobsen, Siv  Trine Haldaas og vokalgruppa Ambitus.Jakten på den magiske fløyta (2009)

    - Egenprodusert barneforestilling bygd over sang og musikk av Leiv Ramfjord. Her møter vi heksa Heklefisla som stjeler sangstemmen fra sangerinnen fra Finne fordi hun ønsker å bli en berømt sangerinne. Sangerinnens venn Pianissima blir satt på saken. For å få kontroll over heksa må de finne den magiske fløyta som ligger gjemt bak det blå fjellet i Bankara. Pianissima legger ut på reise, og jakten på den magiske fløyta og sangstemmen til sangerinnen fra Finne er i gang....Æ ælske dæ (2010)

    - Egenprodusert forestilling for Den kulturelle spaserstokken i Levanger kommune. Her filosoferer vi over ulike former for kjærlighet og drømmer oss bort i kjærlighet til våren, til livet, til barna våre, til mannen vår, til sjokolade. Musikk som brukes er alt fra klassiske Vilja til Bør Børson, Evert Taube og Piaff til Wenche Myhre....Snart e det jul (2011)

    - Egenprodusert forestilling for Den kulturelle spaserstokken i Levanger kommune. Her er vi midt i juleforberedelsene og synger julesanger og leser juolefortellinger...Raud Vinter i kortversjon (2011)

    - Musikkteatret Huldra var initiativtakere til den første Raud Vinter-oppsetninga i Levanger kommune i 2005. Raud Vinter ble en storslått helaftens forestilling med over 100 aktører på torgscenen i Levanger. Vi tre har laget en kortversjon som vi reiste rundt med i Levanger i regi av 1000-årsjubileet i 2011.