Om oss


Musikkteatret Huldra består av May-Britt Norum, Ingrid Elise Andersen og Solveig Salthammer Kolaas. Gruppa ble opprettet i 2002, da som initiativtakere til Raud Vinter. Gruppa har produsert flere forestillinger, blant annet Songen i Stilleskogen, Æ ælske dæ!, Jakten på den magiske fløyta og Snart e det jul som de har vært på turnè med blant annet gjennom Den kulturelle spaserstokken i Levanger kommune. De har også hatt en rekke julekonserter og andre opptredener. De gjør kunstneriske innslag ved alle anledninger!

May-Britt Norum  er klassisk skolert sopran med utdannelse fra Norge, Italia og USA. Hun har hatt en rekke oppdrag både i inn- og utland, bl.a hovedroller i Chess, Sommer i Tyrol og Les Miserables. Hun har også vært solist med ulike symfoniorkestre og hatt engasjement for Rikskomnsertene.

Ingrid Elise Andersen er sanger, skuespiller og pedagog. Hun har utdannelse i musikk pg drama fra HiNT og jobber som lærer og frilans musiker og skuespiller. Hun har hatt flere engasjement rundt om i fylket, bla i regi av Nord-Trøndelag teater, Levanger Byteater, Innspæll, som medlem i Pulverkaffeteatret, og vokalgruppa Ambitus.

Solveig Salthammer Kolaas er pianist, fløytist og jobber som høgskolelektor ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.- Hun har vært kapellmester og repetitør i flere teater- og musikkproduskjoner  og har vært på turnè i regi av Rikskonsertene og MiNT med både egenproduserte og andre forestillinger.


May-Britt, Solveig og Ingrid Elise